Répási Róbert bemutatkozó

Répási Róbert vagyok négyszeres magyar bajnoki címmel rendelkező autóversenyző. Az autósporttal édesapám révén ismerkedtem meg 14 éves koromban. Zalaegerszeg belvárosában a Répási Autószerviz ügyvezetőjeként dolgozom a hétköznapokon, ahol teljes körű szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére közel 35 éve. Vállalkozásommal párhuzamosan elhivatottan tevékenykedem az autósport számos területén, valamint a Rallycross szakágában.

1992-ben az ország legfiatalabb versenyzőjeként kezdtem versenyezni a Rallycross Országos Bajnokságban egy Ladával. A sikersorozat a 2000-ben kezdődött egy VW Golf versenyautóval.

Pályafutásom csúcspontját pedig, 2004-től a Supercars kategóriában egy Mitsubishi Lancer Evo VI versenyautóval értem el. A négy Magyar Bajnoki Cím mellet, az Év Rallycross Versenyzője, számos Leggyorsabb Köridő, és Pályacsúcs is fűződik a nevemhez.

Nemzetközi porondon a nyirádi Közép-Európai Zóna futam I. helyére vagyok a legbüszkébb.

Az utóbbi években versenyzőként nem vettem részt a bajnoki futamsorozatban, inkább az utánpótlás nevelésből vettem ki a részemet. Megálmodóként létrehoztam a Nyirádi Motorsport Centrumban Rallycross Racing Stars tehetségkutató futamsorozatot, ami 5 éve egyre több versenyző nevezésével kerül megrendezésre. A versenysorozat beváltotta célját, hiszem mára rengeteg fiatal tehetséget nevelt ki, akik hazai és nemzetközi versenyeken eredményesen szerepelnek.

2020-ban új időszámítás kezdődik az életemben, hiszen 15 év kihagyás után újból aktív versenyzőként szállunk ringbe a bajnoki címért.

A ZONE RX csapata minden hátteret biztosít ahhoz, hogy az autósport versenyzési, fejlesztési, és utánpótlás nevelési területén méltó és maradandó névjegyünket tegyük le.

 

Répási Róbert

Versenyző

 

 

1 thought on “Répási Róbert bemutatkozó”

Comments are closed.